search

Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket

300,00 kr
Inkl. moms 2-4 dagar

En fullständig uppslagsbok i klassisk internationell kokkonst.
En modern handbok som sträcker sig från de enklaste bastekniker till mer avancerande tillagningsmetoder.
En kulinarisk inspirationskälla med utpräglat internationell inriktning, med ingredienser och klassiska recept från all världens kök.
Boken är skriven av grundaren av den berömda "Ecole de Cuisine La Varenne" i Paris.
Illustrerad med över 2500 färgfotografier av tekniker, metoder, redskap, ingredienser.

  Fraktvilkor

Information rörande våra fraktvilkor (edit with the Customer Reassurance module)

  Återköp & Öppet köp

Information (edit with the Customer Reassurance module)

Författare: Anne Willan
Sidor: 526
Vikt:
ISBN: 9134510796
Förlag: Bonnier
Utgivningsår: 1990

400108
chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.