Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
300,00 kr
Inkl. moms
2-4 dagar
En fullständig uppslagsbok i klassisk internationell kokkonst.
En modern handbok som sträcker sig från de enklaste bastekniker till mer avancerande tillagningsmetoder.
En kulinarisk inspirationskälla med utpräglat internationell inriktning, med ingredienser och klassiska recept från all världens kök.
Boken är skriven av grundaren av den berömda "Ecole de Cuisine La Varenne" i Paris.
Illustrerad med över 2500 färgfotografier av tekniker, metoder, redskap, ingredienser.
Fraktvilkor
Information rörande våra fraktvilkor (edit with the Customer Reassurance module)
Återköp & Öppet köp
Information (edit with the Customer Reassurance module)
Författare: | Anne Willan | ||
Sidor: | 526 | ||
Vikt: | |||
ISBN: | 9134510796 | ||
Förlag: | Bonnier | ||
Utgivningsår: | 1990 |
400108
chat
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.