"Vackert dukade bord med brutna servetter har alltid förgyllt festmåltider både i hemmiljö och i mera officiella sammanhang.
Servettboken inleds med en kort översikt över borddukningen genom tiderna. Den visar hur dukning och servettbrytning har gått till under olika epoker i olika länder, framför allt i Sverige. Här finns många brytningsbeskrivningar användbara både för linne och pappersservetter. De senare får här för första gången sin historia beskriven. Praktiska råd ges hur man på bästa sätt tvättar och förvarar sin linnedamast.
Marie Louise Wulfcrona har tidigare varit chefskonservator vid Nordiska museet."
Information rörande våra fraktvilkor (edit with the Customer Reassurance module)
Information (edit with the Customer Reassurance module)
| Författare: | Wulfcrona, Marie Louise - Nordiska museet |
| Sidor: | 122 |
| Vikt: | |
| ISBN: | 9171084266 |
| Förlag: | Nordiska museet |
| Utgivningsår: | 1997 |